Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!!
Εγκαινιάζοντας αυτή τη σελίδα στέλνω τις ευχές μου για μια αποδοτική και δημιουργική χρονιά σε όλους τους καθηγητές Γαλλικής και όχι μόνο... Ελπίζω ότι αυτό, θα είναι ακόμη ένα βήμα για την καλύτερη επικοινωνία μας.
Θα προσπαθήσω να σας ενημερώνω άμεσα για τις δραστηριότητες, τα προγράμματα, τις καινοτομίες και ό,τι έχει σχέση με τη διδακτική της γαλλικής γλώσσας στην Ελλάδα.
Παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να κοινοποιούν μέσω αυτής της σελίδας όχι μόνο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις επιτυχίες των μαθητών τους, τις συμμετοχές τους σε Ευρωπαϊκά, διαπολιτισμικά, διαθεματικά ή άλλα προγράμματα ώστε να γινόμαστε όλοι κοινωνοί της καθημερινής σχολικής πραγματικότητας σε ένα ευρύτερο κύκλο.
Για την προβολή της δουλειάς παλαιοτέρων και πιο έμπειρων καθηγητών αλλά και για την ενημέρωση και καθοδήγηση των νεωτέρων, περιμένω από όλους, την καταγραφή εμπειριών καθώς και ιδέες, προτάσεις για καινοτόμες προσεγγίσεις ώστε η εκμάθηση των Γαλλικών να γίνεται με ένα ευχάριστο, ελκυστικό και κυρίως αποτελεσματικό τρόπο.

3 σχόλια:

akb8862 είπε...

Kαλή χρονιά & σε σας Κα Σύμβουλε!
Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σας! Ως συμπλοηγός σας & γω στα "ύδατα" του διαδικτύου μόνο να χαρώ μπορώ& αντιπαρέρχομαι για να μαι σύντομος της θηλυκές έννοιες που αποδίδει ο Bachelard στην έννοια "ύδατα".Τιμή μας που είστε όχι μόνο Σύμβουλός μας αλλά & Γυναίκα σε αυτή τη θέση.Ετσι τελειώνω με τα του Bachelard με την προηγ πρότασή μου. Ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε,κάνετε & θα κάνετε για μας.Αν δεν ήταν τα σεμινάρια που οργανώνατε με την Κα Κοσυβάκη ίσως & γω σήμερα να μην ήμουν μπλογκερ!Αυτό οφείλεται κατά πολύ & σε σας.
Σε πέντε λεπτά θα σας στείλω μέιλ για τα προβλήματα του δικού μου σχολείου.Επειδή τα προβλήματα είναι πολλά & ως πρακτικογράφος πνίγομαι τούτη την περίοδο,μόλις βρω το χρόνο θα περάσω το ιστολόγιο σας στα λινκς & του δικού μου μπλογκ.
Επειδή δεν θέλω (μόνο για το διαδίκτυο) να γνωστοποιηθεί το πραγματικό μου όνομα ,όταν μου απαντήσετε εδώ χρησιμοποιείστε το akb8862(=ψεδώνυμό μου για το ΝΕΤ)ή alex.k.B. Εντός του Συλλόγου μας & εκτός εικονικής πραγματικότητας δεν με ενοχλεί να ξέρουν ποιος είμαι.Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Απειρες θερμές ευχές.Θα σταθούμε όλοι/ες & φέτος δίπλα σας!

akb8862 είπε...

Εάν είναι εφικτό θα παρακαλούσα Κα Σύμβουλε να ανακοινώνετε & από δω (για ΑΜΕΣΗ ενημέρωσή μας) οποιαδήποτε εκδήλωση οργανώνετε.Σήμερα 10-10-07 έφτασε στο σχολείο μου έγγραφό σας της 28-9-07 & αφορούσε εκδήλωσή σας για τις 3-10-07!Κατόπιν εορτής,όπως πάντα,διότι όπως ξέρετε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.
Καλό σας Σαββατοκύριακο!

akb8862 είπε...

Από χθες βράδυ είστε στα λινκς του ιστολογίου μου,στην λίστα:"Francofolie".Σας το χα υποσχεθεί εξάλλου.
Καλή βδομάδα & δύναμη από αύριο!