Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Bonne rentrée!


Mes chères/chers amies/amis, σας εύχομαι από καρδιάς, Καλή Σχολική Χρονιά!

Η χρονιά φέτος ξεκινάει με ελλείψεις, αλλαγές, μετακινήσεις και απουσίες.Ελπίζω να μαζέψατε πολύ ήλιο, ζεστασιά στην καρδιά και ηρεμία ώστε να αντιμετωπίσετε με υγεία, δύναμη και ψυχραιμία όλα τα κακώς κείμενα! Με ενθουσιασμό και κέφι εμπνεύστε τα παιδιά, κάντε τα να αγαπήσουν τα Γαλλικά και αγωνιστείτε για τις θέσεις σας και τις ώρες σας!

 Ελπίζω η μετάταξη στα Δημοτικά να είναι μια πολύ ευχάριστη αλλαγή για όσους το ζήτησαν και το επέτυχαν. Όσο για τους συναδέλφους που αναγκάζονται να μετακινούνται μακριά από το σπίτι και την οικογένειά τους, ας μην χάσουν το χαμόγελό τους και...καλοτάξιδοι!

 Είμαι σίγουρη ότι όλα θα τακτοποιηθούν στο τέλος και θα δικαιωθούν οι προσπάθειές σας.
 Σας περιμένω όλες και όλους στο Συνέδριό μας στις 26-28 Σεπτεμβρίου. Θα είναι μια ευκαιρία να ανακυκλώσουμε τις γνώσεις μας, να ενημερωθούμε πάνω στις νέες τάσεις και τεχνικές της διδακτικής και κυρίως να συναντηθούμε!
Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας www.aplf.gr

1 σχόλιο:

Dendrinos Nikos είπε...

Καλή χρονιά, και σε σας,αφού ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου είναι σαν να μη λείψατε ποτέ από κοντά μας και πολεμάτε πάλι για μας από νέο μετερίζι. Να είστε καλά και καλή και όμορφη χρονιά!